Web dizajn

web

Brzo i jednostavno

domains
Vi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike, video) i date nam primer sajta ili dizajna koji vam se sviđa. Na osnovu vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Nakon toga, radimo na izradi konačne verzije vašeg sajta.

Webmail

apps
Svaka ozbiljna firma ima svoju email adresu. Dobićete parametre pristupa za web, ali možete koristiti Outlook, mobilni telefon ili bilo koji drugi email klijent.

SEO Optimizacija

seo1
Optimizacija za pretraživače je od ključne važnosti kako bi se vaš sajt pojavio na Google, Yahoo, Bing-u. Mi ćemo optimizovati vaš sajt i time vam pomoći da privučete što veći broj posetilca sa pretraživača.

Web Analitika

malware1
Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre.

Optimizacija brzine

speed
Sajt dolazi sa instaliranim WP-Super Cache dodatkom, koji će ubrzati vaš sajt mnogostruko. Najposećeniji elementi sajta se čuvaju u memoriji računara tako da vaš sajt može primiti veliku posetu.

Sami menjate

sami
Ne morate biti programer, možete sami dodavati tekst, slike, mape, vaš video ili video sa Youtuba ili drugih sajtova. Nije potrebno da plaćate web dizajnera, sada sve možete uraditi i sami.

Društvene mreže

cloud
Vaši posetioci će moći da prikažu vaš članak na sajtovima kao što su Facebook, Twitter, Digg, Delicious i mnogim drugim. Implementiraćemo dugmiće za viralno širenje na kraju svakog vašeg članka.

Kontakt formular

backups
Posetioci vašeg sajta mogu ostaviti komentar ili vas kontaktirati putem email-a. Jako bitan segment za poslovanje, jer možete odgovoriti odmah. Sve komentare vi morate odobriti da bi bili vidljivi, ako je komentar suvišan, možete ga obrisati.