O nama

Ko smo mi?

SERVIS RAČUNARA ČAČAK Vam nudi tehničku stručnost i iskustvo potrebnu u ovoj oblasti računara (kompjutera). To može da potvrdi činjenica da imamo ukupno preko 8 godina iskustva u održavanju, detektovanju kvarova i servisiranju računara (kompjutera). Kroz konstantno usavršavanje nadograđujemo svoje znanje i na taj način unapređujemo poslovanje Vašeg servisa računara (kompjutera). U mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetnu dijagnostiku i servis računara (kompjutera). SERVIS RAČUNARA ČAČAK poseduje najsavremeniju računarsku opremu za hardversku dijagnostiku, alate i znanje da detektujemo najsloženije kvarove u vašem računaru (kompjuteru). Testiranje obuhvata sve računarske komponente.

U poslovnim prostorijama naš tim servisera vrši sve hardverske popravke kompjutera i laptop-ova, popravke tft monitora i popravke laptop punjača. Pored usluge servisa računara imamo i dosta novih i polovnih delova za računare i laptopove. Mogućnost poručivanja specifičnih delova preko maila. Nudimo besplatnu telefonsku pomoć i savete 069/348-1913. Potrudićemo se da kvar objasnimo preko telefona, ali za sigurnu dijagnostiku i cenu kvara morate doneti uređaj kod nas u servis.

Svakom kompjuteru ili laptopu naš servis računara posvećuje maksimalnu pažnju. Svaki problem rešavamo strpljivo i kvalitetno, ali opet se trudimo da ispoštujemo rokove. Uvek ćemo uz jednu popravku obratiti pažnju i na druge moguće probleme, očistićemo Vam računar ili laptop od prašine, testirati memoriju i hard disk. Npr. ukoliko ste na vašem laptopu pokidali DC konektor napajanja, i potrebno je da se on ili popravi ili zameni, laptop mora ceo da se otvara. Uz taj posao naš servis računara će Vam kompletno očistiti laptop od prašine, staviti novu termalnu pastu, očistiti kućište računara ili laptopa, pogledati sistem, očistiti ga, skenirati na viruse.Ukratko o nama